SCZO helpt uitkeringsgerechtigden met een coöperatieve joint venture

Kijk eens op deze website van Strijkservice.nl Het geld ligt op straat. Begin een coöperatieve joint venture met een groep werkloze vriendinnen en met de hulp van SCZO. Op deze manier straks niet meer afhankelijk zijn van je bijstandsuitkering. Dat wil toch iedereen!

Denk aan onder andere boerenbedrijven die gezamenlijk een melkfabriek (coöperatie) oprichten. Nu anders, maar dan met een aantal uitkeringsgerechtigden, die met hulp van SCZO een coöperatieve joint venture (een coöperatie) gaan opzetten, met de bedoeling om werk te gaan aannemen.

In dit geval strijkwerk, kledingherstel en later misschien aangevuld met een stomerij of een webwinkel. Gebruik je fantasie maar eens.

Maak onder andere gebruik van de diensten van deze Strijkservice.nl voor het aantrekken van je klanten, kijk eens naar hun lage tarieven. Als je hier gebruik van wilt maken, klik eens hier.

Leuker, spannender en veel winstgevender om samen met je vriendinnen relatief risicoloos te gaan ondernemen. En je wordt ook nog eens minder gekort op je uitkering, je behoudt je zorg- en huurtoeslag en andere bijkomende uitkeringsvoordelen.

Met andere woorden: werken met de coöperatieve joint venture is zeer lonend voor de werkloze of uitkeringsgerechtigde met een sociale dienst-, WW- of WIA-uitkering.

Je bouwt gezamenlijk iets op. Na een poosje hoef je niet meer je hand op te houden, ongeacht je leeftijd, afkomst of opleiding. SCZO wil je hier bij helpen.