Voor wie?

U hoort wel eens ‘verbeter de wereld – begin bij jezelf’. Wilt u een steentje bijdragen aan de wereld door eerst uzelf te helpen? Dat kan bij SCZO. U start een bedrijf en steunt daarmee ondernemers in ontwikkelingslanden. U draagt minimaal vijf procent van de winst af aan SCZO. Meer mag natuurlijk ook. Bent u zo’n slimme en sociale ondernemer?

Lees het hieronder.  Goed opgeleide mensen met problemen en/of beperkingen zijn onze grootste doelgroep. Wij vinden dat zij ook een kans moeten krijgen zich te ontwikkelen in de Nederlandse samenleving. Door middel van een eigen bedrijf kunnen zij zich ontwikkelen tot hun volle potentie. Wij willen dat zij op eigen benen komen te staan en zich uiteindelijk zonder onze hulp kunnen redden.

Dit is echter niet onze enige doelgroep. Bent u ondernemer en u ziet iets in ons concept? Of wilt u graag starten met ondernemen en weet u niet waar u moet beginnen? Als u bereid bent om minimaal vijf procent van uw winst bij de stichting achter te laten, leg dan uw idee aan ons voor en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.